Locaties

Studio Yoga Sadhana - City Yoga Retreat Vlissingen

Jessica geeft dinsdag, donderdag en vrijdag les in deze yogastudio aan de Sint Jacobsstraat 8 in Vlissingen. Een heerlijke ruimte met vloerverwarming, karakteristieke elementen en uitzicht op de groene tuin brengen je helemaal in de stemming. Met maximaal 15 personen per les is de begeleiding persoonlijk, zodat je tot resultaten kunt komen die passen bij jouw lichaam. Er zijn yogamatjes, meditatiekussens en dekentjes aanwezig.

 

 

Het strand

In het zomerseizoen kun je yogalessen volgen op het strand! Wat is er nu fijner dan yoga oefeningen doen in de natuur? Volg een fijne yogales op het Vlissingse of Domburgse strand. Zodra het zomerzonnetje begint te schijnen heeft Yoga By The Sea weer een lesschema op unieke locaties opgezet!

Wil je meedoen aan een les? Instappen kan altijd, neem eerst even contact op met ; Jessica Groenenberg 06-22528904

 

U kunt ons ook boeken voor lessen, workshops en trainingen op maat en locatie . Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

 

Hou de website en de Facebook pagina in de gaten om op te hoogte te blijven wanneer dit van start gaat.

 

Het Veerse meer

Ga de uitdaging aan met een SUP yogales op het Veerse meer! Jessica verzorgt deze lessen in samenwerking met Surfschool Veerse Dam. Voor aanmeldingen kan je contact opnemen met de surfschool (+31 (0) 6 428 357 47 - alleen in het zomerseizoen bereikbaar).

 

Meer informatie over de lessen kan je vinden op de Facebook pagina's

YBTS Yoga by the sea / SUP yoga zeeland

 

Vanaf 2015 gaan er lessen runners yoga van start, een goede voorbereiding op bijvoorbeeld Kustmarathon Zeeland of Colours By The Sea.

Strandlocatie paviljoen Kon-tikibeach, Vlissingen

Foto: Sascha Pfeifer

Foto: Iris Voorhoeve

Foto: Privé eigendom

Strandlocatie paviljoen Noordduine, Domburg